snaga slabost prilika pretnja
Snaga Slabost Prilika Pretnja

Usluge

Naša iskustva sa Vama možemo podijeliti kroz veliki broj usluga koje su Vam na raspolaganju, stoga ćemo nabrojati neke od njih. Uz kraće opise i slike možete vidjeti koji su finalni proizvodi istih.

Izrada 3D skica i animacija

Vaš objekat možemo skicirati ili napraviti kratku animaciju, a primjer možete pogledati koristeći ovaj link.

usluge

Izrada ponuda za PVC stolariju i Al bravariju

ponudaOsim cijena za prozore, vrata (balkonska, ulazna, kancelarijska, sobna), mi za Vas možemo izraditi i kalkulacije kada su u pitanju ograde iz našeg kataloga ili po Vašoj želi, unikatne nadstrešnice, najfunkcionalnije balkonske portale koji će u zimskom periodu omogućiti dodatni zagrijani prostor, a u ljetnom ponovo vratiti ulogu prozračnog balkona. Ako imate poslovne prostore i želite da Vaš izlog bude uočljiv, neobičnu staklenu fasadu koja će biti jedinstvena, staklenu baštu koja će odgovarati okolišu ili biti ukras na Vašem objektu - obratite se nama. Uz ponudu ćemo Vam navesti potrebno vremena za izradu, moguće opcije plaćanja, garantni rok za kompletan proizvod ili za pojedinačne segmente, obaveze naručioca i izvođača te druge bitne napomene potrebne za sklapanje ugovora.

Konsultacije za izradu dokumentacije za ISO standard

isoUpućivanje na standarde; termini i definicije; sistemi upravljanja kvalitetom (zahtjevi, dokumentacija, poslovnik, zapisi); odgovornost rukovodstva (opredjeljenost, orjentacija, politika, planiranje, ciljevi, odgovornost i ovlaštenja, interna komunikacija); upravljanje resursima (osiguranje resursa, ljudski resursi, kompetentnost, svjesnost i obučavanje, infrastruktura, radno okruženje); realizacija proizvoda (planiranje realizacije proizvodnje, procesi, utvrđivanje zahtjeva, komunikacija sa kupcem, dizaj i razvoj, nabavka, proizvodnja i pružanje usluga, kontrola, identifikacija i sledljivost); mjerenje, analiza i poboljšanja (monitoring i mjerenje procesa i proizvoda, zadovoljstvo kupca, interni audit); kontrola neusklađenih proizvoda; analiza podataka i poboljšanja (stalna poboljšanja, korektivne i preventivne akcije).

Konsultacije za izradu dokumentacije za CE znak

ceSopstvena kontrola proizvodnje; koncept sopstvenog nadzora po nivoima (uputstva za postupak, uputstva za provjeru, protokoli o provjeri i kontrolne liste); uvođenje i održavanje sopstvene kontrole kvaliteta; upravljanje dokumentacijom za sopstvenu kontrolu kvaliteta; podjela odgovornosti za sprovođenje sopstvene kontrole kvaliteta; procesi za proizvodnju (priprema posla, protokol provjere pripreme za posao, kontrola ulaza robe, protokol kontrole ulaza robe, nadgledanje proizvodnje, protokol nadgledanja proizvodnje, obrada profila, armiranje, zavarivanje, brtvljenje, povezivanje, okivanje, stakljenje, provjera funkcionalnosti i završna kontrola, kratki protokol); održavanje i prijemna kontrola sprava za mjerenje i ispitivanje; održavanje mašina; podučavanje saradnika za sopstvenu kontrolu kvaliteta; spoznaja i otklanjanje grešaka; upravljanje dokumentacijom relevantnom za sopstvenu kontrolu proizvodnje.

Izrada predmjera i predračuna na objektima za PVC stolariju i Al bravariju

predmjerDokumentacija sa precizno navedenim zahtjevima po pitanju: provjetravanja (zadaci, vrste, atesti); stakla (opšti pojmovi, toplotna izolacija i zaštita od sunca, zvučna izolacija, sigurnost); ugradnje to jest montaže (građevinsko-fizikalne osnove, funkcije, pričvršćenje i opterećenje, izolacija, brtvljenje, fasada i zidne obloge, održavanje); toplotne provodnosti i zvučne izolacije (kompletne pozicije); kao i sigurnosnih potreba (klase). Ukoliko je potrebno predmjerima se može dodati i tačna specifikacija materijala uključujući i optimizaciju profila te iskorištenje panela, lima i stakla ili drugih vrsta ispuna.

Izrada tehničkih rješenja, radnih naloga i specifikacija materijala

radni nalogKroz tehnička rješenja obezbjeđujemo skice sa opisima o spajanju pozicija uz zagarantovanu funkcionalnost i sigurnost elemenata. Specifikacije profila sa krojnom listom za optimalno iskorištenje istih, detaljan spisak potrebnih elemenata za spajanje i okivanje pozicija uz skice za najbolje iskorištenje ispuna kao što je staklo, panel, lim itd. Da bi kompletirali u potpunosti radni proces pružamo pomoć prilikom izrade normativa, kontrolnih dokumenata odnosno prepoznavanja ključnih procesnih tačaka (prije, u toku i poslije izrade pozicija), proračun karakteristika pozicija (kompletne pozicije ili nekog od ugradbenih materijala kao npr. stakla).

Izrada web stranica

webGrafički i web dizajn što uključuje izradu vizualnog identiteta kao što je logotip (logo), memorandum, vizit kartice, pa i katalozi, brošure, oglasi, kalendari, plakati, te idejna rješenja za brendiranje izloga kao i izradu web stranica, animacija, multimedijalnih prezentacija i slično. Osim prethodno pomenutog kreiraćemo za Vas i sve elektronske obrasce u XLS formatu npr. fakture, evidencije radnih sati, platne liste i slično.

O nama | Usluge | Proizvodi - Dokumenti | Kontakti


© 2012 - 2014 M.O.D.U.S | Uslovi korištenja

O nama | Kvalitet i sigurnost | Proizvodi | Preporuke | Preuzimanja | Bonusi