Uslovi korištenja

Poštovani posjetioci,

dobro došli na web portal www.modus.ba (u daljem tekstu samo M.O.D.U.S). Molimo Vas da pažljivo pročitate dole navedene upute.

M.O.D.U.S Vam omogućava korištenje sadržaja i usluga samo pod slijedećim uslovima korištenja. Uslovi korištenja primjenjivi su na sve sadržaje i usluge što podrazumjeva sve internet stranice koje su sastavni dio imenovanog web portala. Naime, svi korisnici su obavezni pročitati navedene uslove te će se nakon toga smatrati da su upoznati sa uslovima i svim rizicima koji mogu nastati korištenjem ove internet stranice. Svi korisnici nakon prethodnog upozorenja preuzimaju vlastitu odgovornost za korištenje usluga i sadržaja web stranice.

Zaštita autorskih prava

M.O.D.U.S zadržava autorska prava na sve sadržaje (tekstualne i vizualne materijale) koji su zaštićeni Članom 3. Zakona o autorskom pravu i srodnim pravima BiH. Neovlašteno korištenje ili pokušaj zloupotrebe bilo kojeg dijela portala to jest kopiranje, prijepisi, distribucija, itd. bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem prava te protivno je Zakonu o autorskom pravu i srodnim pravima BiH i podložno je tužbi. Ukoliko smatrate da je M.O.D.U.S povrijedio Vaša autorska prava, molimo Vas da nas obavjestite pismenim putem, slučaj će biti razmotren, a sporni sadržaj će biti uklonjen odmah po ustanovljavanju istinitosti Vaših navoda.

Izmjene sadržaja i ponude usluga

Autor portala zadržava sva prava da bez prethodne najave izmjeni ili ukine sadržaj i uslugu na internet stranici.

Odgovornost

M.O.D.U.S ne preuzima nikakvu odgovornost niti obavezu za podatke u okviru sadržaja, njihovu pouzdanost, dostupnost ili sposobnost ispunjavanja Vaših potreba. Takođe, ne preuzimamo odgovornost za moguće materijalne i pravne nedostatke to jest ne smatramo se odgovornim za gubitak zarade, prihoda, podataka, posljedične ili kaznene štete. Svi linkovi na ''vanjske'' stranice su odobreni od strane vlasnika istih te M.O.D.U.S ne snosi odgovornost ni za kakvu štetu nastalu njihovim korištenjem.

Komentari

Komentari odražavaju stavove odnosno zaključke koji su rezultat dugogodišnjeg iskustva autora u predmetnoj oblasti te ne predstavljaju nužno i pravila u građevinarstvu to jest njegovom dijelu koji se bavi Al bravarijom i PVC stolarijom).

Početna | Naslovna | Uslovi korištenja


© 2012 - 2014 M.O.D.U.S

O nama | Kvalitet i sigurnost | Proizvodi | Preporuke | Preuzimanja | Bonusi